ŽENSKI STUDENTSKI DOM “MEHMET CAKIR”

Dragi studenti,

Ženski Studentski dom “Mehmet Cakir” je počeo sa radom 2010/2011. akademske godine, a dio je Fondacije za Razvoj Obrazovanja Sarajevo.

O nama…

Kolektiv ženskog studentskog doma karakteriše ozbiljnost u radi i posvećenost poslu, te usmjerenost ka ispunjavanju svih uslova za ugodan i prijatan boravak studenata u našem domu. Naš kolektiv čini uprava, služba za račnovodstvo i finansije, higijeničarke. Svi oni su svojim dosadašnjim radom pokazali da su odgovorni i da kvalitetno izvršavaju svoje poslove. Zbog toga možemo reći da je naš tim garancija da će studenti biti zadovoljni uslugama koje nudi naš dom.

O smještaju…

U okvirnu doma nudimo  petokrevetne, četvorokrevetne, trokrevetne i dvokrevetne sobe. Petokrevetne, četvorokrevetne i  trokrevetne  sobe se sastoje iz predsoblja, kupatila sa WC-om, sobe za spavanje i sobe za učenje. Cijena smještaja su kao slijedi,  petokrevetna soba za jednu akademsku godinu je 900,00 € + 50 € depozit, četvorokrevetna za jednu akademsku godinu je 1125,00 € + 50 € depozit, trokrevetna za jednu akademsku godinu je 1350,00 € + 50 € depozit i dvokrevetne sobe za jednu akademsku godinu je 1350,00 € + 50 € depozit (depozit se studentu vraća na kraju akademske godine  ). U navedenu cijenu je uključeno:

  • Doručak (svaki dan uključujući i praznike)
  • Zajednička kuhinja ( na svakom spratu ), gdje studenti sami sebi mogu pripremati obroke.
  • Wi-Fi i kablovska internet konekcija 24h
  • Topla voda 24h
  • Pranje i sušenje posteljina
  • Čišćenje zajedničkih prostorija (hodnici, zajednička kupatila, učionice, biblioteka, sala za duručak, sala za sastanke i sl.).

Dodatni sadržaji…

U okviru doma se nalaze aparati za sokove i slatke i slane keksiće, čokoladice i  sl., te aparati za čaj i kafu  povoljnim cijenama Pored toga, studentima je na raspolaganju domska biblioteka, vešeraj (pranje i sušenje veša), fitnes salon, sala za stolni tenis , kompjuterska sala  još mnogo toga. Studentima organizujemo i posjete različitim turističkim destinacijama i značajnim lokacijama širom Bosne i Hercegovine.

Aplikacije...

Za smještaj u domu mogu aplicirati svi studenti koji prihvataju pravila ponašanja u našem domu. Zbog ograničenih kapaciteta i velikog interesa za smještaj u našem domu nismo u mogućnosti primiti sve studente koji apliciraju za smještaj, ali smo uspostavili precizne kriterije na osnovu kojih vršimo selekciju studenata, a neki od najznačajnijih su: intervju sa studentom (face to face ili putem Skype-a), uspjeh u dosadašnjem školovanju i sl.

Kontakt...

Za sve potrebne informacije možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona: 033 957 455, 033 597 460 te na na e-mail mcakir@sedefbosnia.ba  

SEDEF BOSNIA DOO   -  ŽENSKI STUDENTSKI DOM “ MEHMET CAKIR”
Hrasnička cesta br 15, ( KAMPUS IUS – a  ) 71210 Ilidža
T: +38733 957 455 | F: +38733 957 460 | 

 

Location

Türkiye

Feshane Cd. No 21 Eyup Istanbul
Türkiye

Bosna Hersek

Hrasnička cesta 15, 71210 Ilidža, Sarajevo
Bosna i Hercegovina

 

Contact

Give us a call at
Tel:+387 33 957 460 
Fax:+387 33 957 465

Email us at info@sedefbosnia.ba

 

Newsletters

Subscribe and get the latest updates, news, and more...
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
randomness